VOLUNTEERS NEEDED for Art in Odd Places Orlando 2016: PLAY

Come PLAY with us!

We are seeking festival volunteers for multiple roles and shifts for the Art in Odd Places

public art festival occurring in Downtown Orlando from November 11-13, 2016!

About the Festival

Dates & Times: November 11, 12-9 p.m. | November 12, 10-8 p.m. | November 13, 11-4 p.m.

Location: Magnolia Avenue- from Jefferson Street to South Street

            Pine Street- from Magnolia Avenue to Orange Avenue

Art in Odd Places, a visual and performance public art festival, will engage and collaborate with the public and public spaces through artists of all disciplines, experiences and mediums. Stimulate the mind, body and soul through art unlike Orlando has experienced before. This FREE event is open to the public and features 46 public art projects consisting of performances, interventions, video, sound and visual installations on the streets of Downtown Orlando. For more information about Art in Odd Places Orlando 2016: PLAY, CLICK HERE.

Volunteer Roles

Festival Setup Assistant- Assigned to a specific area to assist with project setup

Marketing Assistant- Assigned to assist with festival promotions and encourage the public to participate in the festival (hand out festival programs and posters)

Artist Assistant- Work alongside the artists as they present their work and provide assistance

Festival Assistant- Float around the festival, distribute water to artists, ensure public spaces are presentable/tidy and watch projects while artists take breaks

Docents/Tour Guides- Take guests on a guided tour of the festival highlighting each project & artist *Volunteer role requires mandatory training

Festival Breakdown Assistant- Assigned to a specific area to assist with project breakdown

Have questions or want to book a volunteer shift?

Contact Volunteer Coordinator Ha’Ani Hogan at  hhogan@dadorlando.com or 407-405-4049

Shifts by Different Volunteer Roles

Shifts vary based on festival needs and range from 2 – 4 hours.

November 11

10 am – 12 pm (2 hrs)      Festival Setup Assistant, Marketing Assistant

12 pm – 3 pm (3 hrs)        Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

12 pm – 1 pm (1 hr)          Docent/Tour Guide

3 pm – 6 pm (3 hrs)          Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

3 pm – 4 pm (1 hr)            Docent/Tour Guide

6 pm – 9 pm (3 hrs)          Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

6 pm – 7 pm (1 hr)            Docent/Tour Guide

November 12

10 am – 1 pm (3 hrs)        Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

12 pm – 1 pm (1 hr)          Docent/Tour Guide

1 pm – 5 pm (4 hrs)          Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

3 pm – 4 pm (1 hr)            Docent/Tour Guide

5 pm – 8 pm (3 hrs)          Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

6 pm – 7 pm (1 hr)            Docent/Tour Guide

November 13

11 am – 1 pm (2 hrs)        Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

12 pm – 1 pm (1 hr)          Docent/Tour Guide

1 pm – 4 pm (3 hrs)          Marketing Assistant, Artist Assistant, Festival Assistant

3 pm – 4 pm (1 hr)            Docent/Tour Guide

4 pm – 6 pm (2 hrs)          Festival Breakdown Assistant

Have questions or want to book a volunteer shift?

Contact Volunteer Coordinator Ha’Ani Hogan at  hhogan@dadorlando.com or 407-405-4049

Views: 211

Comment

You need to be a member of Downtown Arts District of Orlando to add comments!

Join Downtown Arts District of Orlando

Members

Latest Activity

Slice Administrator's 6 events were featured
4 hours ago
Slice Administrator posted events
4 hours ago
Profile IconLogan Riley, Sandra Drago, EmbracingOurDifferences and 3 more joined Downtown Arts District of Orlando
5 hours ago
Profile IconZack Johnson, Katherine Lynch, Xavier Moss and 1 more joined Downtown Arts District of Orlando
Aug 3

© 2020   Created by Slice Administrator.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service